Termékeink

Tekercses nyomtatás

Nyomdánkban tekercsből történő nyomtatás is elérhető, ezért az alapanyag választék is sokkal szélesebb. Kínálatunkban megtalálható sokféle vinyl, papír, banner, ponyva, molinó, tapéta, vászon, easy dot fólia, one way vision fólia, padlómatrica, backlight fólia, roll up- és különböző film anyagok széles skálája.

A digitális nyomtatás területén az elmúlt években nagy változások mentek végbe, nemcsak a sebesség és minőség növelése volt a cél, hanem több művelet végrehajtása is egy gépen belül. A Mimaki CJV30-160 kombinált nyomtató-vágó plotter eszközünk segítségével egy gépen belül tudjuk elvégezni a nyomtatási és vágási feladatokat is. Különálló széles formátumú tekercses nyomtatónk segítségével pedig el tudjuk végezni a nagy sebességet igénylő azonnali megrendelések legyártását is.

A beltéri dekoráció segítségével üzlethelyiségének különleges arculatot adhat. Ezzel a lehetőséggel reklámozhatja új, meglévő vagy akciós termékeit a vásárlótérben, ahol a figyelem felkeltés nagyon fontos. A belső elemek dekorálásával, üzeneteket juttathat el a vásárlók felé. Segítséget nyújthat, az ügyfelek, vásárlók tájékozódásában és abban, hogy azonnal a helyszínen értesüljenek az akciós termékekről. A beltéri dekorációval, egyes termékeket kiemelhet a sorokból és felhívhatja rájuk a figyelmet.

Használhatunk öntapadó fóliákat, amelyeket ablakokra, kirakatokra vagy olyan felületekre helyezhetünk el ahol nem éri őket erős mechanikai behatás. Gondolhatunk itt belógatott papírokra, ponyvákra vagy művészi vásznakra.

Padlómatricát helyezhet el beltéren, amely nyomtatott öntapadó fólia bevonva egy kopás és lépés álló lamináló fóliával. A kirakat, portál dekorációk segítségével emelheti üzlete, boltja látogatottságát, kihasználhat olyan reklám felületeket, amelyek eddig üresen álltak. Kialakíthat olyan megjelenést, ami által az emberek szívesebben térnek be Önhöz. A kirakat dekorációhoz széles anyagválasztékkal rendelkezünk, és ha igényt tart rá segítséget nyújtunk az elképzelés megtervezésében és kihelyezésében is.

A kirakat dekoráció leggyakrabban használt anyaga a vinyl vagy más néven öntapadó fólia, amit az üvegportálra kihelyezve a rajta található üzenettel együtt bárkinek eljuttathatunk. Használunk visszaszedhető és nem visszaszedhető verziót is, direkt színes plotter vágott fóliákat, easy dot fóliákat, víztiszta anyagokat, amik beleolvadnak a környezetbe és csak a rajta elhelyezett grafikát látjuk majd. Öntapadó fóliákat formára is stancolhatjuk, így elérve sokkal érdekesebb formákat is.

Direkt UV nyomtatás

A táblanyomtatás avagy az UV direkt nyomtatás előnye, hogy közvetlenül az íves, táblás anyagok felületére történik. E technológia segítségével nyomtathatunk különféle szendvicslemezekre, habosított pvc táblákra, habkartonokra, szendvics lemezekre és karton lemezekre is.

A nyomtatás lehet egy vagy akár kétoldalas is. A táblanyomás költséghatékony választás, mivel elkerülhető a kasírozási és laminálási költség. A válaszható íves anyagok többsége kültéri alkalmazáshoz is felhasználható, mint például a stadur, vagy a pvc és egyéb műanyag tábla. Különleges anyagokat is meg tudunk nyomtatni ezzel a technológiával, üveglapot, bútorlapot, rétegelt falemezeket, akár még hungarocell típusú anyagokat is. Víztiszta felületeknél eldöntheti az ügyfél, hogy milyen átláthatóságot illetve fedést szeretne, melyhez fehér alányomást készítünk többféle réteg elrendezésben. Legnagyobb nyomtatási méretünk íves nyomtatás esetén a 300 x200 mm, fehér alányomás esetén pedig 125x250 cm.

Szinte bármilyen sík és merev anyagra nyomtathatunk, ezek lehetnek pl., hullámkarton, habkarton, habosított pvc, fa, műanyag, plexi, üveg, fém, ponyva, vászon, pop up film, vinyl, papír stb. Felbontása és éles képminősége közel fotó minőségű nyomatok készítését teszi lehetővé, fehér nyomási és formalakkozási képessége miatt nem csak a reklámipar területein, de design és belsőépítészeti területekre is alkalmazható.

Ezzel a géppel bármilyen merev vagy flexibilis anyagra is nyomtathatunk. Szolgáltatásaink között szerepel a lentikuláris nyomtatás és az egyedi POP vagy POS eszközök megvalósítása is.

Digitális stancolás, lézer vágás

A moduláris felépítésű Zünd digitális kivágó asztal elengedhetetlen eleme egy jól működő digitális gyártási munkafolyamatnak. A svájci Zünd digitális kivágó asztal sokoldalú, a rendszer alkalmazkodik a vevői igényekhez és gyártási hatékonyságot növel. Az Ove rcutter kamera, a vágó fájlhoz szükséges regisztrációs pontok beolvasását végzi el, nagy pontossággal és másodpercnyi idő alatt. A Zünd Cut Center segítségével Operátoraink egy szoftveren keresztül kezelhetik a gépszerszám alapanyagokhoz rögzített beállításait és vágási tulajdonságokat is, a szoftver pedig automatikusan elvégzi a beolvasott jelek alapján a szükséges korrekciókat és indítja a vágási folyamatot.

A 3x 2 m-es asztallappal ellátott digitális kivágó gépünk nagyteljesítményű 3,6 kW maró modullal is fel van szerelve így a nagy sűrűségű és kemény anyagok feldolgozása nagyobb sebességgel és nagyobb marási mélységgel hajtató végre. Az intelligens felület kompenzációs rendszer marási művelet esetén figyelembe veszi az anyag felületi egyenlőtlenségeit és automatikusan végrehajtja a marási mélység módosításait is.

A futószalagos asztaltovábbítással pedig képesek vagyunk tekercsből tekercsbe vágni, mely a tekercses nyomtatással létrehozott nyomdatermékek feldolgozását gyorsan és pontosan hajtja végre, levéve a terhet az utómunkát kézzel végző kollégák válláról.

Digitális stancolást vállalunk a következő anyagokra kizárólag nyomtatással együtt a teljesség igénye nélkül: plexi termékek, szendvicslemezek, dibond lemezek, műanyag táblák és rétegelt lemezek.

Lézervágó gépünk alkalmazható fém- és pvc mentes anyagok, pl. plexi, fa, papír anyagok megmunkálására az egyszerű formáktól egészen a bonyolult kontúrok, minták, részletes és kisméretű feliratok és alakzatokig. Lézervágás segítségével készíthetünk el különleges megjelenéseket teljes egészben, vagy azokon elhelyezhető kiegészítő részeként. Ezen megmunkálási előnye a precizitás és gyorsaság, plexiknél a szép, fényes él. Természetesen elvégezhető akár egy egydarabos megrendelés elkészítése is, egészen a nagy darabszámú termékig. Berendezésünk befoglaló mérete 90*130 cm. Ezen felül marással tudjuk megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit.

Kiegészítő nyomdai szolgáltatások

Új A3 méretű, íves, digitális nyomdai rendszerünkkel, a Konica Minolta AccurioPrint C2060L

Ezen gépünkkel minden kis és középes vállalkozás nyomdai igényét a lehető legrövidebb határidőn belül, kiváló minőségben elégítjük ki. Legyen szó névjegykártya gyártásáról, szórólapok nyomtatásáról vagy akár egyedi, kis példányszámú kiadványok készítéséről. A flyerek, levélpapírok, katalógusok nyomtatása mellett, kisebb plakátok papír alapanyagú nyomtatása sem okoz gondot ezzel az egyik legmodernebb digitális nyomdai géppel.

Nyomda termékeinket kérésre lamináljuk, így a felület UV- por és karcálló lesz, törölhető és adott esetben filctollal is írható. UV nyomtatott felületek is laminálhatók, termék palettánkban elérhető a fényes és matt felületű speciális UV lamináló fólia.

Az általunk gyártott környezetbarát egykomponensű gyantával készülő 3 D műgyantás dombormatrica kiválóan alkalmas szerszámgépek, berendezések, távirányítók, egyedi nyílászárók, bútorok, számítástechnikai eszközök, háztartási kisgépek, műszaki cikkek, irodatechnikai berendezések és még sok más termék és berendezés tartós, dekoratív emblémázására.

Számítógép vezérelt izzószálas habvágógépünk kültéri és beltéri plasztikus feliratok, logók és hab feliratok vágására alkalmazható. Az elkészített feliratok kültéri falfestékkel festve rendkívül hosszú élet tartamúak.A habvágott feliratokat kombinálhatjuk lézervágott plexi elemekkel is. Sokszínű egyedi megjelenésű előlappal kombinált hab feliratú dekorációt hozhatunk létre segítségükkel.

Grafikai szerkesztéssel kiegészült csapatunk nemcsak a gyártás, hanem az Ön kreatív elképzeléseinek formába öntését is megoldja, összeállítjuk nyomdakész grafikai anyagát.  Igény esetén termékeinket alpinistáink és dekoratőreink ki is helyezik, ami biztosítja a nyomatok helyes használatát. A nyomtatást és kihelyezést nálunk egy helyen megtalálja.