Rólunk

A 2007-ben alapított Print Produkció Kft. digitális kis-, és nagy formátumú nyomdai termékek gyártásával illetve megvalósításának optimalizálásával foglalkozó vállalkozás. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fő célja, hogy teljes körűen kielégítse megrendelőink nyomdai igényeit néhány négyzetmétertől egészen az országos kampányig. Legyen eladáshelyi vagy hagyományos reklámnyomat, egyszerű üvegfelület vagy egy teljes pult, illetve portál.

Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, aminek kulcs a pontos és hiánytalan szállítás. Ennek érdekében nyomdánkra szabott vállalati ügyviteli rendszert fejlesztettünk, ami lehetőséget kínál a munkák pontos nyomon követése és átláthatósága. Büszkék vagyunk arra, hogy kis létszámú, családias körülmények között is tudunk nagyvállalatokat rendszeresen és időben kiszolgálni.

Gépparkunkat a különböző digitális nyomdai termékek előállításához igazítottuk, így oldószeres nyomdagépeken tekercses alapanyagokat gyártunk, direkt UV gépekkel közvetlenül gyakorlatilag szinte bármilyen műanyag, pvc, plexi és papír táblákra tudunk nyomtatni. Nagy formátumú digitális vágó és maró gépünk alapanyagok széles skáláját tudja formára vágni, stancolni. Plexi termékeket lézerrel is vágunk, gravírozunk. Kis formátumú digitális íves nyomdai rendszerünk lehetővé teszi névjegykártyák, szórólapok és plakátok gyártását, A3 méretig.

Igény esetén termékeinket dekoratőreink és alpinista kollégánk ki is helyezi, így biztosítva a nyomatok helyes használatát. Mi kinyomtatjuk az Ön által megálmodott és elkészített grafikát igénye szerinti méretben és anyagra.

Kérjük, nézzen körbe honlapunkon és amennyiben kérdése van, bátran keresse munkatársunkat bővebb felvilágosításért vagy kérjen árajánlatot online!

Cégünk a Sign and Display magazinban.pdf